Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Svečane odbrane diplomskih radova
Opširnije: Svečane odbrane diplomskih radova

Svečane odbrane diplomskih radova studenata FMEFB i FIST biće održane u četvrtak i petak, 30. i 31. jula 2020.

U prilogu obavještenja je moguće naći program svečanih odbrana, kao i proceduru odbrane diplomskog rada na navedenim fakultetima. Osim toga, dostavljena su i pravila odbrane diplomskog rada u skladu sa propisima IJZ-a.

Srećno svim kandidatima i kandidatkinjama!

Odbrana doktorske disertacije mr Vojina Golubovića

Odbrana doktorske disertacije "Ekonomija u istoriji Erika Hobsbauma" kandidata mr Vojina Golubovića, studenta doktorskih studija "Međunarodna ekonomija", broj dosijea 12/002 održaće se u srijedu, 22.07.2020. godine u 12:00h sali AS na UDG-u.

Odbrana doktorske disertacije mr Milike Mirkovića

Odbrana doktorske disertacije "Jevrejska ekonomska misao" kandidata mr Milike Mirkovića, studenta doktorskih studija "Međunarodna ekonomija", broj dosijea 12/003 održaće se u ponedjeljak, 20.07.2020. godine u 12:00h sali AS na UDG-u.

Raspored polaganja ispita u popravnom i vanrednom roku

Objavljen je Raspored polaganja ispita u popravnom i vanrednom roku (ljetnji semestar studijske 2019/20. godine). Raspored možete naći u dijelu Download/Za studente.

Odbrana doktorske disertacije

Odbrana doktorske disertacije "Uticaj tehnoloških i ekonomskih promjena na bezbjednost" kandidata mr Ivana Jovetića, studenta doktorskih studija "Međunarodna ekonomija", broj dosijea 11/007 održaće se u srijedu, 24.06.2020. godine u 14:00h sali AS na UDG-u.
Arhiva obavještenja
Olimpijada studenata UDG-a
Poštovane koleginice i kolege,

U cilju pripreme "Olimpijade studenata UDG-a" i nekih budućih sportskih takmičenja na Univerzitetu Donja Gorica, kao i dobijanja podataka koliko se naših studenata bavi sportom, bilo na profesionalnom,amaterskom ili rekreativnom nivou, molimo vas da nam do nedjelje 08.09. do 23:59h na mail: sportska.olimpijada@udg.edu.me pošaljete:

1. Ime i prezime
2. Fakultet koji studirate i broj indeksa
3. Kojim se sportom, odnosno sportskom disciplinom bavite?

Sportski pozdrav,


Fakultet za sportski menadzment
Studentsko sportko društvo UDG
04
Septembar