Obavještenja

Osnovne studije
CRNOGORSKI HUNT NA TALENTE - POZIV STUDENTIMA Univerziteta Donja Gorica!

Kada se crnogorska mladost sastane, veličanstvene stvari se događaju,” rekao bi Tom Ford da se slučajno rodio u Crnoj Gori. Crnogorski lov na talente omogućava upravo to – veliki broj crnogorskih kompanija iz različitih industrija i oblasti okupile su se i izrazile spremnost da sa mladim talentima rade ne bi li u njima prepoznali želju, ambiciju i strast… i ponudili vrijedne nagrade! Crnogorski Hunt na talente, projekat osmišljen da Ti pruži priliku za rad u najuglednijim kompanijama u Crnoj Gori, i to u oblastima koje Te zanimaju!

Poziv za studente Univerziteta Donja Gorica! Oprobaj se u sferama interesovanja, sarađuj timski sa kolegama na rješavanju studija slučaja, a predstavnici kompanija će se postarati da Tvoj trud i volju nagrade. Možda novcem. Sigurno praksom, a nakon toga i part-time, možda čak i full-time zaposlenjem! Mogućnosti su brojne, prostora je mnogo, a Tebi je potrebno svega nekoliko jednostavnih sastojaka: otvoren i maštovit um, veliko i strastveno srce i mladalačka ljubopitljivost, praćeno potrebom da kreiraš svoju budućnost!

          Imaš priliku da izabereš oblasti u kojima ćeš se na projektu takmičiti i u kojima se želiš poslovno usavršavati, razmisli o sposobnostima i vještinama koje posjeduješ (ili želiš steći!), i zbog kojih smatraš da trebaš biti dio ovog projekta. Sa druge strane projekta, očekuj predstavnike biznis sektora - kompanije koje će upravo na bazi tvojih interesovanja kreirati zadatke na  kojima ćeš raditi u timu, kroz više iteracija, uz podršku biznis mentora u Preduzetničkom Gnijezdu. Na kraju, u okviru smotre "Crnogorski hunt na talente", timovi će predstaviti kreativna rješenja, a nakon čega biznis mreža kreće u Lov na talente!

          Za najbolje je obezbijeđena nagrada - 1,111 EUR, dok će svi učenici koji prođu eliminacionu fazu dobiti zagarantovane poslovne prakse u kompanijama, koje nakon toga mogu rezultirati i konkretnim part time ili full time prilikama... Za početak je potrebno da se prijaviš i približiš nam zašto upravo Ti trebaš biti dio prvog Crnogorskog lova na talente!

           To ćeš uraditi popunjavanjem kratke prijavne forme koja se nalazi na linku u nastavku – link. Savjetujemo da budeš kreativan i hrabar, iskren prema sebi prije svega!

          Ukoliko to postigneš neko iz mreže partnerskih kompanija (Hipotekarna Banka, Coinis, Finveo, DAA, MojLab, EuroMix, MasterMind, LMG, Qbik, ICL Montenegro, Infinity marketing, Racc consulting), pratiće tvoje znanje, vještine, profesionalnost, i dati ponudu!

          Poziv za prijavu studentima II i III godine Univerziteta Donja Gorica je otvoren do 28. februara 2024. godine do 23:59h. Nakon toga selekcija učesnika i krećemo u akciju! Zato se naoružaj dobrom energijom, profesionalnošću, vještinama i iskoristi priliku!